Bio

“Mijn muziek is mijn beste vriend.”

Soms is het moeilijk om uit te leggen hoe we ons precies voelen. Soms vinden we het moeilijk om dát te zeggen wat we eigenlijk echt willen zeggen. Zangeres Ella East heeft voor haar, en misschien wel voor jou, een antwoord gevonden. 
Zangeres Ella East heeft voor haar, en misschien wel voor jou, een antwoord gevonden. 
 
“Muziek begrijpt mij, en ik begrijp muziek. Het gevoel dat muziek mij geeft is écht en helemaal van mij. Door muziek voel ik me fijn. Het geeft vrijheid en tegelijk een soort geborgenheid. En alles kan en mag.”
 
Hoor je Ella zingen dan weet je meteen dat het Ella is. Haar heldere stem raakt elk publiek weer en hoe langer ze op het podium staat, hoe dieper de zintuigen geprikkeld worden. Haar muziek is soms licht en fragiel, en soms trekt de band alle registers open, met hier en daar elektronische invloeden.
 
Ella laat zich inspireren door artiesten als London Grammar en Adele. In oktober 2018 bracht ze haar debuut EP “Where To Go” uit in eigen beheer. Ze speelde de afgelopen jaren in Bird, op Altersonic en op meerdere festivals in Nederland. Het is 2019 en samen met haar beste vriend staat ze nu steviger in haar schoenen dan ooit te voren.